0348-473605
06-27618880

Ad van Rooijen

Click here to edit subtitle

WAT DOE IK

ONDERHOUD


Een huis verdient het goed onderhouden te worden! Bij mij bent u aan het juiste adres. Ik beschik over de juiste kennis en ervaring om u van een goed advies te voorzien en vakkundig met uw klus aan de slag te gaan.


Kozijnwerk, deuren, hang- en sluitwerk, inbraakpreventie, HR++ glas, tegelwerk, vloeren, keukens en badkamers. Leg uw vraag voor en samen overleggen we wat er mogelijk is. Ook rondom uw huis zijn er meerdere klussen waarvoor u een beroep op mij kunt doen.

BADKAMER


Wilt u een compleet nieuwe badkamer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Heeft u al bedacht hoe het eruit moeten komen te zien? Misschien heeft u het plaatje zelfs al compleet. Ik ga ervoor zorgen dat de metamorfose plaats kan vinden.


Wij kunnen ook samen uw huidige badkamer onder de loep nemen. Wellicht ziet uw badkamer er weer als nieuw uit als ik nieuwe tegels plaats of onderdelen vervang.

KEUKEN


Is uw keuken aan vervanging toe en heeft u al een nieuwe keuken op het oog? Ik geef u advies en zorg dat uw keuken ge├»nstalleerd wordt. 


Wilt u uw bestaande keuken renoveren? Bij mij is alles mogelijk voor meerdere budgetten. Nieuwe fronten, tegels of handgrepen geven uw keuken al een nieuwe uitstraling. Ik denk met u mee.

VERBOUWING


Als klein bedrijf heb ik een groot netwerk van vakmensen om me heen verzameld in de loop der jaren. Grote verbouwingen behoren daardoor ook zeker tot mijn mogelijkheden.


Ik heb jarenlange ervaring met dakkapellen, dakopbouwen, serres, uitbouwen, dakvensters en lichtkoepels.BEVEILIGING


Als erkent slotenspecialist is de veiligheid van uw woning bij mij in goede handen. Na met u uw wensen besproken te hebben, stel ik een plan op. 


Van veiligheidsbeslag tot een plan met gecertificeerde cilinders. Alles is mogelijk om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbraak.