0348-473605
06-27618880

Ad van Rooijen

Click here to edit subtitle

MIJN BLOG

B & B DE VLONDER


De komende maanden gaan we met elkaar een mooie uitdaging aan. Samen met John en Sandra bouwen we op het terrein van hun nog te verbouwen huis een B & B, genaamd ‘De Vlonder”. Veel overleg ging eraan vooraf, vele details gingen over tafel, maar nu zijn we toch van start gegaan.


De Vlonder is gelegen aan de Kromme Rijn. Het wordt een prachtige plek om te mogen verblijven. We houden u op de hoogte van de vorderingen!


REMISE


Via de firma Oskam opdracht gekregen om de Tramremise te Nieuwegein te voorzien van grote tijdelijke beschermwanden. 


Een bijzondere klus daar we met erg veel regelgeving te maken hadden. Gelukkig waren er veel collega’s bereid om hun handen uit de mouwen te steken en staan de trams en monteurs wind en regenvrij.


VERANDA


In 2015 is het huis van de familie Verdoold volledig verbouwd. Nu was het hoog tijd voor een veranda in de tuin zodat ze vanuit een luie stoel alles nóg beter kunnen bewonderen! 


Geniet maar lekker van de zwoele zomeravonden. En bij eventuele regenspetters zitten jullie goed!


ERKER

De familie Bus is gaan wonen in een prachtig huis in Utrecht. Voordat dit zover was hebben we het huis eerst voorzien van een mooie erker. Tijdens de bouw was al rekening gehouden met het plaatsen ervan en was het beton al gestort.


We wensen hen veel woonplezier toe!


DE VERANDA


Broer John heeft de tuin opgeknapt en wilde er graag een veranda in voor de zwoele zomeravonden. 


Tijdens het bouwen kunnen plannen veranderen. Iets groter, breder, schuiner. Oké, is goed!


Na afloop proosten we onder het afdak. Op de zomeravonden die nu nog moeten komen.


SLOT VERVANGEN VAN DE VOORDEUR VAN PETER


Het was donderdagmiddag en ik was onderweg naar De Meern toen Peter mij belde. Hij was zijn sleutel kwijt, stond op het punt om naar Ajax te gaan en had met spoed een nieuw slot nodig in zijn voordeur. Ik draaide gelijk om en schoot hem te hulp. Peter kon naar Ajax en ik gaf hem alvast de sleutel mee voor het slot dat ik nog moest vervangen. 


Helaas voor Peter werd Ajax uitgeschakeld, maar zijn huis was goed beveiligd.